marți, 26 februarie 2019

Andra face senzatie cu o noua piesa, Dj Lucian&Geo au colaborat cu celebrii Wolfpack, Martin Garrix revine cu un nou hit, iar Armin Van Buuren lanseaza "Lonely For You"Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste care se numește "Supereroi". Melodia este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar și despre provocările prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află."Supereroi" a fost scrisă de Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost și colegă Andrei în poziția de antrenor la emisiunea "Vocea României".Videoclipul piesei a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca o poveste de dragoste contemporană și în același timp atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste.Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept "Toto".
Andra a dovedit în cei 18 ani de când urcă pe scenă că este un artist complex. Numită deseori cea mai bună voce din România, dar și o personalitate cu care se identifică diferite categorii de vârstă, cântăreața pop a reușit să pună frânturi din sufletul său în cele 14 albume de succes lansate până acum. Deţine numeroase premii pentru vocea şi performanţele ei, printre care „Cea mai bună solistă“ şi „Cea mai bună voce feminină“, și face parte din cele mai iubite și mai urmărite formate de televiziune de la noi, printre care și "Românii au talent". Andra reușește să rămână apropiată de fanii ei în Social Media, unde are milioane de urmăritori: peste 3,4 milioane pe Facebook și 1,7 milioane pe Instagram, iar pe YouTube are peste 1,3 milioane de abonați!
"Încă un vis împlinit! Supereroi e nr 1 trending pe YouTube, dar cel mai important e ca e trending in inimile voastre, ca va place din ce în ce mai mult. Mulțumesc pentru mesaje, încerc sa răspund la cât mai multe. Va iubesc! ",a declarat Andra.
Dj Lucian(Lucian Mitrache)&Geo(Naita George) continua colaborarile de exceptie si au reusit in premiera pentru Romania sa colaboreze cu celebrii Wolfpack,cei care s-au clasat pe locul 35 in DJ Mag Top 100 DJs in anul 2018,cunoscuti ca si protejatii legendarilor Dimitri Vegas &Like Mike.Wolfpack sunt cunoscuti si respectati in industria EDM, fiind prezenti in fiecare an pe scena celebrului festival Tomorrowland,cei doi facand senzatie cu mixurile, dar si cu hiturile lor, cel mai cunoscut fiind Dimitri Vegas & Like Mike ft Wolfpack & Katy B - Find Tomorrow (Ocarina).Cu piese de calitate care au ajuns no #1 in Beatport Top 100 Electro House in fiecare an,artistii sunt apreciati si respectati in intreaga lume de fanii genului. Colaborarea a avut loc intr-o emisiune la un radio international cu muzica de club,unde Dj Lucian&Geo impreuna cu celebrii Wolfpack au realizat un super mix, care poate face senzatie la orice party si orice festival. De curand Dj Lucian&Geo au lansat si un remix oficial al piesei Sean Norvis ft. MC Steliano - Suga Suga High, care se bucura deja de un feedback pozitiv din partea unor artisti foarte cunoscuti din industria EDM. Sean Norvis ft. MC Steliano - Suga Suga High (DJ Lucian & Geo Remix)
Martin Garrix revine in forta cu un nou hit alaturi de Bonn, cu care a mai colaborat la piesa "High On Life",care a facut senzatie la toate festivalurile din intreaga lume.Noua piesa se numeste "No Sleep", suna foarte bine, fiind hrana spirituala pentru suflet si minte, si a fost compusa de cei doi artisti pentru toti indragostitii din intreaga lume, bucurandu-se de un feedback pozitiv inca de la lansare.

Legendarul Armin Van Buuren lanseaza o noua piesa de calitate alaturi de Bonnie McKee, care se numeste "Lonely for you".Noua piesa beneficiaza de o varianta mai lenta pentru radio, dar si de o varianta de club, o adevarata incantare pentru fanii muzicii trance.Armin van Buuren rămâne cel mai iubit DJ/Artist/producator in Romania, dar si in intreaga lume, reusind sa isi incante mereu fanii cu piese de calitate, dar si cu mixuri incendiare la festivalurile din intreaga lume.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More