marți, 9 iunie 2020

Filme care se potrivesc perfect pentru fiecare zodie„Astrologia îşi poate asigura recunoaşterea din partea psihologiei, fără restricţii pentru totdeauna, fiindcă astrologia reprezintă însumarea tuturor cunoştinţelor psihologice din antichitate”. – Carl Gustav Jung (medic, psiholog şi psihiatru elveţian, fondatorul psihologiei analitice)
“Astrologia aduce bucurie prin anticipare şi în acelaşi timp, fortifică oamenii împotriva răului” – Lucian of Samosata (scriitor şi filozof grec) 
Avand o istorie de peste sase mii de ani, Astrologia continua sa fie în atentia oamenilor, pentru ca este un factor de putere, de cunoastere aprofundata a lumii si a oamenilor, de planificare a vietii si a evenimentelor prin elaborarea unor strategii pentru viitor.Dupa ce v-am prezentat melodiile care se potrivesc pentru fiecare zodie, astazi a venit randul filmelor care merita vazute si se potrivesc perfect pentru fiecare zodie.

Berbec
Nativii acestei zodii au conştiinţa valorii lor proprii şi sunt caracterizaţi de energie, curaj, îndrăznelă, ambiţie, voinţă puternică, forţă de comandă, spirit de pătrundere a lucrurilor, independenţă. Ei sunt supărăcioşi şi plictisiţi atunci când nu îşi ating scopul.Berbecul îşi manifestă o dorinţă constantă de a fi pe primul plan şi de a conduce.
Thor

The Devil Wears Prada

Taur
Nativul acestei zodii este o persoană pe care te poţi bizui când e vorba să îţi facă o treabă, are spirit de discernământ, e prudent şi se exteriorizează foarte puţin. Încurajat pe un drum, taurul va urma mersul încet, dar sigur. Persoana pe care o influenţează urmează o anumită rutină, îndeplinindu-şi misiunile ce i s-au încredinţat.Cei născuţi sub acest semn iubesc mâncarea bună, distracţia, prietenia. Ei îşi creează foarte uşor prieteni.
  V for Vendetta
Prestige

Gemeni 
Nativii sunt caracterizaţi de foarte mult tact, de o agitaţie continuă, ei vrând să spună câteva ceva în fiecare clipă. Dacă le dai frâu vorbei, ei sar de la una la alta, fără nici un rost, lăsând adeseori esenţialul deoparte.Nativii au un spirit fin, pătrunzător şi sunt atraşi de lucrurile frumoase.

  Minions
Ocean's Twelve

Rac 
Persoanele influentate de acest semn sunt lipsite de curaj si combatitivitate fizica, însa sunt capabile sa îsi argumenteze convingerile cu o rara încapatânare.Nativii îsi însusesc foarte repede unele idei si le pun în serviciul propriu. Daca ei nu vor avea o activitate fizica sporita, atunci ei vor avea o puternica viata interioara, fiind atenti la toate detaliile.l scapa adesea ocazii numeroase si de aceea ar trebui sa aiba mai multa încredere în el însusi.

Legends of the Fall
Just Friends

Leu
 Nativilor le plac uniformele, autoritatea, situatiile înalte. Ei poseda un sentiment natural al maririi. Este un dusman generos si un amic fidel, este impulsiv si are o furie spontana, însa uita repede si iarta.Nativii Leului sunt foarte energici, aprinsi, dar stapâni pe sine. Ei sunt neînduplecati, siguri pe fortele proprii, urasc lingusirile, iar mânia le trece repede.

Casino Royale
Furious 7

Fecioara
Nativii sunt înzestrati cu o mare putere de discernamânt si sunt activi mai tot timpul. Persoanele care apartin acestei zodii sunt sufletiste,iubitoare de mister, sârguincioase la studiu si ingenioase. Firea lor este caracterizata prin verbul a analiza.Nativii sunt bine echilibrati, sunt veseli, iubesc munca, sunt metodici si dibaci.Multi nativi sunt meticulosi, fara a fi însa metodici si de aceea uneori ei îsi pierd timpul cautând detaliul sau inutilul.

  The Matrix
Seven

Balanta 
Principiul balantei este de a lucra pe atât cât va fi cu putinta pe cai pasnice si linistite. Persoana va fii în cautarea armoniei, iar verbul care o caracterizeaza este : a echilibra...Nativi au a dorinta înnascuta de echitate, de justitie si poseda o mare valoare morala. Ei sunt nehotarâti fiindu-le teama sa nu faca vreo eroare.
  Titanic
The Notebook

Scorpion
 Scorpionul staruie fara odihna pâna ce obstacolul a fost învins. Resursele sunt imense, iar ideile abunda, stapânite însa de o energie tinuta în rezerva, pentru a fi folosita la timpul oportun.Firea este dintr-o bucata si este cu neputinta sa impui unui asemenea nativ. El este mândru si se va apara când va fi contrariat, daca nu prin fapte, cel putin prin ironie.
ALIEN 3
Basic Instinct

Sagetator
Caracteristic nativilor acestei zodii le este faptul ca sunt energici si entuziasti, generosi, spontani, ambitiosi, milosi, sinceri , sprinteni, orintati catre ideal, cu un puternic spirit filozofic . Se spune ca semnul acesta zodiacal da lumii mari sportivi , carora le plac jocurile in aer liber, competitive si cu foarte multa animatie.Cea mai frumoasa calitate a celor nascuti sub acest semn zodiacal este sinceritatea , iar cel mai mare defect superficialitatea.

  The Expendables 3
Hercules

Capricorn 
Nativul este activ, laborios, lacom de castig, foarte staruitor, ambitios si preocupat sa atinga perfectiunea materiala.Se adapteaza oricarei imprejurari namai ca sa isi atinga scopul. Diplomatia este punctul lui tare, forta fiind ultimul mijloc la care ar recurge.

Braveheart
Top Gun

Varsator 
Nativul este altruist, intelept, rabdator, hotarat, fidel, vesel, sincer, energic si rafinat. Nici unul dintre semnele zodiacului nu intelege mai bine natura omeneasca.Cei nascuti sub aceest semn nu pot sa traiasca fara prieteni , care sunt insasi ratiunea lor de a fi.Realitatea i se pare de-a dreptul plictisitoare,el visind mereu la afaceri si bani.In general, Varsatorul este un semn al progresului, al ideilor inaintate, chiar al revolutiei.
21 JUMP STREET
Dracula Untold

Pesti
Nativul este caracterizat printr-o mare sensibilitate , curiozitate, timiditate si ambitie.Caracteristica acestei zodii este lupta caare se da intre doua naturi antagoniste. Pe de o parte, se remarca o tendinta de inertie, de stagnare, unii dintre nativi alegand sa traiasca fara sa opuna rezistenta, lasandu-se in voia sortii. Pe de alta parte, se evidentiaza clar un grup de nativi cu o viata interioara extraordinara , avand sentimentul milei foarte dezvoltat.Nativii sunt mereu prada unor framantari , adeseori fara nici un rost ; de multe ori isi creeaza griji inchipuite; sunt foarte influentabili.
Mad Max: Fury Road
Gladiator

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More