luni, 3 iunie 2019

Keanu Reeves:"Nu uita ca banii nu pot cumpara iubirea adevarata , sanatatea, prietenii adevarati si ani din viata ta!"


Cand avea doar trei ani,tatal sau a parasit familia.Dupa divortul parintilor sai, a fost mai tot timpul pe drumuri, motiv pentru care Keanu,suferind de dislexie, a avut mari probleme la scoala.In 1993, i-a murit cel mai bun prieten, River Phoenix, din cauza unei supradoze.În anul 1999 copilul său s-a născut mort, iar 18 luni mai tarziu, iubita sa, Jennifer Syme, a decedat într-un accident de circulație. În aceeași perioadă, sora sa a fost diagnosticată cu leucemie, dar marele actor si "om" Keanu Reeves nu a cedat si mers inainte infruntand aceste tragedii cu capul sus.Devenit faimos dupa rolul din Matrix, Keanu nu a uitat niciodata de unde a plecat,demostrand de fiecare data ca e un om cu un suflet special și un caracter deosebit.Cand lucra la The Lake House, a auzit din întâmplare o discuție între două garderobiere. O femeie se plangea că-și va pierde casa dacă nu plateste douazeci de mii de dolari. În aceeași zi, Keanu i-a transferat femeii în cont suma respectiva.O alta poveste impresionanta, o are in prim plan pe Miranda Parker, o femeie care avea nevoie de 100 de mii de dolari pentru operatia de leucemie.Unul din fratii femeii i-a scris actorului si l-a rugat daca poate sa-i ajute cu o strangere de fonduri pentru operatia surorii sale.Dupa cateva zile, actorul s-a prezentat la usa familie Parker, spunandu-le ca le-a transferat in cont banii necesari pentru operatie.De altfel actorul este cunoscut pentru donatiile substantiale facute pentru spitale.Desi este unul dintre cei mai bogati actori de la Hollywood, Keanu este foarte modest, el fiind filmat  cand se plimba cu metroul sau fotografiat de multe ori plimbandu-se singur prin parc sau "savurand" o cafea in vazul tuturor, fara sa aibe fite de mare vedeta.Generozitatea si modestia ,apartin doar persoanelor inteligente...
Mi-a placut Keanu Reeves dintotdeauna, pentru ca am intuit in el un om simplu si normal. In fata legilor universale toti suntem egali. Unii inteleg asta, altii nu.In ultimul timp actorul a postat pe retelele de socializare mai multe mesaje profunde despre viata, bani, dragoste si respect,a caror esenta speram sa o intelegeti.
Keanu Reeves:"În viaţă, fiecare om îşi are chemarea sa specifică sau misiunea sa, şi numai a sa, de a duce la bun sfârşit un anumit lucru ce trebuie înfăptuit. Întrebarea esenţială este: îţi vei îndeplini destinul tău pe pământ sau te vei culca în mormânt cu muzica vibrând încă în tine, din cauză că te-ai dovedit incapabil să dirijezi simfonia propriului tău succes, adică, incapabil să crezi că poţi fi ceea ce vrei, realiza ceea ce vrei şi avea ceea ce vrei?Din tot ceea ce-ti daruieste viata,pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ce inseamna fericirea...Nu stiu daca destinul e scris undeva ,dar cred ca nimic din ce se intampla in viata asta nu e intamplator..."
Keanu Reeves:"Intr-o societate in care totul este contratimp, oamenii pun din ce in ce mai putin pret pe comunicare. Se multumesc sa-si adreseze simple vorbe, seci si frante, si cu toate acestea par sa fie impacati cu modul lor de a fi.Auzim des "Poate ne intalnim intr-o zi sa mai stam de vorba" . Cand va veni acea zi? Cand vom sti sa dam deoparte orice alt aspect si sa ducem la bun sfarsit aceasta nevoie psihologica de a comunica?Probabil ca omul modern nu ar fi ajuns la acest stadiu, al lipsei de comunicare, daca nu ar fi existat si evolutia tehnologiei. Un e-mail trimis celui mai bun prieten, o discutie pe Facebook sau un telefon, nu suplinesc placerea unei discutii de amploare "ca pe vremeuri".Viata trece pe langa tine, in timp ce tu esti atent/a la telefon.Asa ca pune telefonul jos si fii "prezent" cand comunici cu cineva.Cel mai mare cadou pe care ni-l putem oferi reciproc este ATENTIA!Petrece mult mai mult timp cu persoanele dragi, poartă-te frumos cu ele, deoarece va veni un timp cand ele nu vor mai fi langa tine si telefonul nu te va mai ajuta la nimic...Viata este scurta, asa ca traieste in prezent!Pretuieste-ti familia si iubeste-ti sufletul pereche!"
Keanu Reeves :"Iubirea nu este ceva ce găsesti. Iubirea este ceva care te găsește...Iubirea imatura spune: " Te iubesc pentru că am nevoie de tine." Iubirea matură spune: " Am nevoie de tine pentru că te iubesc. " Toată lumea spune ca Dragostea doare, doar că nu este adevărat . Singurătatea doare, Respingerea doare, Pierderea cuiva drag doare, Invidia doare. Toată lumea confunda aceste lucruri cu Dragostea,dar, în realitate, Dragostea este singurul lucru în această lume, care acoperă toata durerea și face pe cineva sa se simta minunat din nou. Dragostea este singurul lucru în această lume care nu doare!"
Keanu Reeves:"In viata conteaza foarte mult sa fii om...Nu conteaza ca ai foarte multi bani, ca ai ajuns un mare om de afaceri,o mare vedeta internationala!Nu contează cât de mare este casa ta , cat de noua este masina ta sau cât de mare este contul tau in banca.La final, mormintele tuturor vor avea aceeași dimensiune...Traieste fiecare clipa ca si cum ar ultima, dar nu uita sa fii om!Nu uita ca banii nu pot cumpara iubirea adevarata , sanatatea, prietenii adevarati si ani din viata ta!"

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More